सान दाई थ्रेड खोल्ने महानुभाव (user) ले थ्रेड मा अरु ले पोस्ट गरेको कमेन्ट/पोस्ट डिलीट गर्दा पोस्ट गर्ने user लाइ पनि ईमेल जाने एउटा फीचर थाप्न पर्यो । जस्को थ्रेड हो उस्ले अरुको पोस्ट डिलीट गर्दा उस्लाइ चै ईमेल जाने ! जस्ले लेखेको छ उस्लाइ चै नजाने !!! तेसो गरे कसो होला ।
instagram · Dec 10, 2016 12:42 PM · 12,297 views
अनी OP ले दुइटा पोस्ट डिलीट गर्दियो भने त्यो थ्रेड बाट पर्मनेंट्ली ब्लक हुदो रैछ | कृपया तेस्तो फीचर पनि हटाउनु होला | त्यो फीचर एकदम unfair भयो |
mily · Dec 10, 2016 1:00 PM
Looks like Wanzuk Lama Pimp Service is creating fake name like mine and trying to get few customers. Good luck bro. I am always happy to see people copying me. At least i have something to be copied.
instagram · Dec 11, 2016 10:12 AM
Agreed with Miley: Let every one speak their mind let the creator delete the comment but not blocking for ever.
magorkhe1 · Dec 11, 2016 7:04 PM
This conversation is preserved exactly as it was on the original Sajha.com and can't accept new replies.
Start a New Discussion